Mogelijkheden

 

Feesten / Events, Modeshows, Films, Bruiloften,Product presentaties, festivals, Toneel en nog veel meer..

Feesten / Events:
Scentman word vaak ingezet op feesten en events die in het teken staan van de zintuigen. Een entree voorzien van een bijzondere geur en mensen verrassen tijdens een feest of zakelijke presentatie.
Geur komt niet continu, maar in bepaalde vlagen voorbij. Vaak in samenwerking met een dj en/of vj. De context bepaalde het geuren spectrum.
Is uw feest in een bepaalde stijl: white, senses, tropical, Oosters, Puur, Nature. Dan maakt geur uw concept helemaal af. Naast dat het heerlijk ruikt is de geur act op zich heel bijzonder om te zien. Grote chromen ventilatoren, mist en licht effecten en een stijlvolle aromajockeytafel vallen zeker op en voegen dat extra beetje bijzonderheid toe.

Give-aways:
Geef een roomspray, Carspray, geurkaars of parfum mee aan uw bezoekers, ze zullen thuis nog eens terugdenken aan uw evenement.

Modeshows:
Ook voor de presentatie van een bepaalde kledinglijn zal geur bijdragen aan het beeld en de sfeer die u wil uitdragen met uw creaties. Elke collectie verdiend immers een bijpassende geur. De geur kan naderhand ook als give-away worden meegegeven.

Films, Toneel, Concerten:
Om het beleven van een film extra intens te maken kan Scentman een film voorzien van geuren. Hij zal een geurenscript maken en deze passend en getimed uitvoeren gedurende de voorstelling.
Het gebruik van feromonen zal het publiek een extra magisch gevoel geven.
Ook bij een toneel uitvoering kan bijvoorbeeld het verspreiden van dennegeuren het publiek in het bos doen wanen.

Festivals / dixi wc’s:
Op festivals kan Scentman het publiek extra prikkelen mijn zijn fijne geuren. Dit kan als losstaande act, maar nog beter in combinatie met een DJ of band. Daarnaast zijn er mogelijkheden om die altijd stinkende dixi’s te voorzien van fijne geuren. Mail voor meet informatie.

Product Presentaties:
Om bij een evenement of op een beurs stand je van de concurrent te onderscheiden is met name geur het meest effectieve middel. De reuk, het meest gevoelige zintuig dat direct in verbinding staat met het onderbewustzijn kunt u zo bereiken. Een geur trekt onbewust de aandacht van de klant, de geur wordt gekoppeld aan uw product en daarmee beter opgeslagen. Geuren versterken de boodschap die u wil overbrengen voor uw product. Mijn werk is het vinden van de juiste geur die bij uw uitstraling past!

Geurmarketing, huisparfum, personal branding?
Op zoek naar een structurele manier om geur toe te voegen aan uw bedrijf?
Bekijk dan de mogelijkheden op www.iscent.nl