Mogelijkheden

 

Feesten / Events, Modeshows, Films, Bruiloften,Product presentaties, festivals, Toneel en nog veel meer..

Feesten / Events:
Scentman word vaak ingezet op feesten en events die in het teken staan van de zintuigen. Mensen op de dansvloer krijgen een extra belevenis of worden bijzonder onthaald. Geur komt niet continu, maar in bepaalde vlagen voorbij. Vaak in samenwerkign met een dj en/of vj.
Is uw feest in een bepaalde stijl: white, senses, tropical, Oosters, Puur, enz. Dan maakt geur uw concept helemaal af.Naast dat het heerlijk ruikt is de geur act op zich heel bijzonder om te zien. Grote chromen ventilatoren, mist en licht effecten en een stijlvolle aromajockeytafel vallen zeker op en voegen dat extra beetje bijzonderheid toe.

Give-aways:
Geef een roomspray of parfum mee aan uw bezoekers, ze zullen thuis nog eens terugdenken aan uw evenement.

Modeshows:
Ook voor de presentatie van een bepaalde kledinglijn zal geur bijdragen aan het beeld en de sfeer die u wil uitdragen met uw creaties. Elke collectie verdiend immers een bijpassende geur. De geur kan naderhand ook als give-away worden meegegeven.

Films, Toneel, Concerten:
Om het beleven van een film extra intens te maken kan Scentman een film voorzien van geuren. Hij zal een geurenscript maken en deze passend en getimed uitvoeren gedurende de voorstelling.
Het gebruik van feromonen zal het publiek een extra magisch gevoel geven.
Ook bij een toneel uitvoering kan bijvoorbeeld het verspreiden van dennegeuren het publiek in het bos doen wanen.

Kernwaarden workshop:
Uw team op een originele manier aan de slag met uw kernwaarden krijgen? Dat kan ook met de inzet van geur. Ik laat de kernwaarden vertalen naar een samengestelde geur. Deze geur kan na het maken worden toegelicht waarbij ik zal zorgen dat iedereen die luistert het zal ruiken. Uw eigen kernwaarde geur spray zal overblijven en de verankering verstevigen. 

Festivals / dixi wc’s:
Op festivals kan Scentman het publiek extra prikkelen mijn zijn fijne geuren. Dit kan als losstaande act, maar nog beter in combinatie met een DJ of band. Daarnaast zijn er mogelijkheden om die altijd stinkende dixi’s te voorzien van fijne geuren. Mail voor meet informatie.

Bruiloften:
Verras uw gasten bij binnenkomst met uw eigen bruidsgeur. Laat de geuren door uw feestlocatie heen gaan en stimuleer alle zintuigen!
Give-aways met uw eigen geur mogelijk.

Product Presentaties:
Om bij een evenement of op een beurs stand je van de concurrent te onderscheiden is met name geur het meest effectieve middel. De reuk, het meest gevoelige zintuig dat direct in verbinding staat met het onderbewustzijn kunt u zo bereiken. Een geur trekt onbewust de aandacht van de klant, de geur wordt gekoppeld aan uw product en daarmee beter opgeslagen. Geuren versterken de boodschap die u wil overbrengen voor uw product. Mijn werk is het vinden van de juiste geur die bij uw uitstraling past!

Geurmemory?
Eens wat anders op je bedrijfsfeest? Wat dacht je van een geur-memory spel! Ervaar geuren op een speelse manier, begin je studiedag met een uitdaging en prikkel je zintuigen. Een geur-illusie, geprojecteerde openhaard met openhaardgeur. Op maat gemaakte roomspray’s zodat de geur van het event thuis wordt herbeleefd. Mogelijkheden en creatieve ideeën genoeg!

Geurballonnen!
Scentman heeft de kennis en mogelijkheden in huis om ballonnen te veranderen in geurballonnen. Zo ontstaat er een fijne geur in de ruimte waar ballonnen worden gedecoreerd. Loop door een haag die naar rozen ruikt, hang bruine naar cocos ruikende ballonnen op een tropisch feest enz. Alle geuren mogelijk!

Geurmarketing, huisparfum, personal branding?
Op zoek naar een structurele manier om geur toe te voegen aan uw bedrijf?
Bekijk dan de mogelijkheden op www.iscent.nl